BIATLONISTÉ PROSTĚJOVA SE RVALI O BODY DO ČP

07.09.2011 10:52

O víkendu 27. – 28. 8. hostil klub bitlonu OEZ Letohrad III. kolo českého poháru v letním biatlonu. Klání probíhalo již tradičně v Šedivském lomu , kde jsou idealní podmínky pro přípravu na letní a obzvlášte na zimní biatlon. Závodníci se utkaly ve dvou disciplínách: závod s hromadným startem a rychlostní závod.

Naši závodníci se průměrně pohymovali na hranici první desítky výsledkové listiny. Jedinou příjemnou vyjímkou byla Jita Odehnalová (Ženy B), která se umístila na krásném 5. místě. Druhý den ji těsně utekla „bedna“ a skončila i stak krásnou bramborovou medailí na 4. místě.

Naši spertovci si vedli následovně:

Klára Halmo (Žákyně C) – 10. respektive 6. místo. Roman Večeřa (Muži A) – 13. respektive 17. místo. Radka Coufalová (Ženy A) – účastnila se rychlostního závodu – krásné 5. místo. Aleš Odehnal (Muži B) – 11. respektive 9. místo.

Našim sportovcům děkujeme za vzornou reprezentaci klubu a přejeme Kláře Halmo mnoho štěstí na Mistrovství republiky v letním biatlonu žactva, které se bude konat v polovině záží v Břidličné.

Kompletní výsledky naleznete ZDE

Zpět