ČESKÝ POHÁR V JÁCHYMOVĚ

31.08.2012 14:55

Minulý víkend 25. – 26. 8. 2012 se uskutečnilo další, v pořadí již 3. kolo Českého poháru v letním biatlonu. V roli hostitele se představilo pohraniční městečko s bohatou historií Jáchymov. Na členitých tratích závodili společně dospělé i žákovské kategorie. Pořadatelé vyhlásili dva závody v disciplínách: závod s hromadným startem a rychlostní závod. To pro závodníky znamenalo, že za každý netrefený terč musí absolvovat trestné kolo. A jak si vedli naši borci?

První den dospělý soutěžili v závodě s hromadným stratem, žákovské kategorie bojovali v závodě rychlostním.

Mezi Ženami B doběhla Jitka Odehnalová na sedmém místě. Aleš Odehnal se umístil na 15. místě mezi Muži B. Roman Večeřa v Mužích A vybojoval 14. příčku.  V Žákyních A Klárka Neubauerová obsadila také 14. pozici.

Druhý den byly disciplíny pro dospělá a žáky obráceně. 

V závodě s hromadným startem doběhla Klárka Neubauerová na 18. místě. V rychlostním závodě si vylepšil devátým místem svojí pozici Roman Večeřa. Aleš Odehnal si také polepšil a doběhl jedenáctý. Jitka Odehnalová se udržela v první desítce na devátém místě.

Závodem v Jáchymově se uzavřela letní sezóna pro kategorie dorostu a dospělých. Žákovské kategorie čeká ještě Mistrovství ČR v Jílové. Věříme, že se Kláře Neubauerová a Kláře Halmo bude zde dařit. Našim dospělým sportovcův děkujeme za vydařenou sezónu a přejeme jim sílu do dalších závodů.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

 

Zpět