DVAKRÁT ZÁVODY V BYSTŘICI POD HOSTÝNEM – POKAŽDÉ JINAK

30.06.2012 01:53

 

V biatlonovém areálu v Bystřici pod Hostýnem se v uplynulých týdnech konali dva po sobě jdoucí, avšak rozdílné závody, kterých se také účastnili naši sportovci.  

16.6. se zde konal regionální závod českého poháru, který byl generálkou na následující celostátní kolo ČP. Tento den se naši sportovci v rychlostním závodě se skupinovým startem umístili následovně: V Žákyních A skončila Klárka Neubauerová na 4. místě. Mezi Ženami B doběhla Jitka Odehnalová na 3. místě, Aleš Odehnal obsadil v kategorii Muži B 4. místo. V hlavní kategorii Mužů A byl skvělý Roman Večeřa druhý.

O týden později 23. – 24. 6. se na stejných tatích konalo celostátní kolo ČP. Předešlé výsledky mohli mnohé napovědět o aktuální formě našich sportovců. Vedli si následovně.

V první závodě s hromadným startem obsadila Klárka Neubauerová 9. místo mezi Žačkami A. V kategorii Mužů B byl Aleš Odehnal na 15. místě, mezi Ženami B Jitka Odehnalová 11. Radka Coufalová se vlezla do první desítky na 7. místě mezi Ženami A. V kategorii Mužů A doběhl Pavel Dvořák na 22. a Roman Večeřa na 17. místě.

Následující den ve druhém rychlostním závodě měli naši sportovci šanci na reparát. Jak se jim to povedlo necháme zvážit na Vás. Mezi Žačkami A byla Klárka Neubauerová jedenáctá, stejně jako Klára Halmo mezi Žákyněmi C. Mezi Ženami A Radka Coufalová byla 9., Aleš Odehnal v Mužích B třináctý, stejně jako Jitka Odehnalová v Ženách B. Naši Muži A doběhli na 21. – Pavel Dvořák a 15. místě – Roman Večeřa.

Těmito výsledky se naši sportovci zařadili do středu startovního pole. Věříme, že doladí formu na Mistrovství České republiky pro dorost a dospělé, které se koná v půli července v Letohradě.

Kompletní výsledky naleznete ZDE. 

Zpět