LÉTNÍ SEZÓNA JE V PLNÉM PROUDU

10.06.2012 21:17

O tom, že letní sezóna je v plném proudu, je patrné z aktivity našich závodníků na biatlonových a běžeckých závodech. Plně se letní sezóna rozbíhá prvním závodem českého poháru v letním biatlonu.

2. - 3. 6. 2012 se ve Starém městě pod Landštejnem uskutečnil I. český pohár v letním biatlonu. Na náročných tratí, které nadstandardně prověřili fyzický fond všech závodníků, se odehrály klání ve vytrvalostním a rychlostním závodě.

Naši borci s ve vytrvalostním závodě počínaly následovně:

V kategorii Žákyně A se Klárka Neubauerová umístila na 14. místě. V dospělých kategoriích se mezi Ženami A umístila Radka Coufalová na 9. místě, mezi Ženami B Jitka Odehnalová skončila 9. Aleš Odehnal v kategorii Muži B se umístil na 12. místě a Roman Večeřa v hlavní kategorii Mužů A skončil na 14. místě.  

Na druhý den se uskutečnil svižnější rychlostní závod:

Mezi Žákyněmi C byla Klára Halmo na 9. místě. Dále v dospělých kategoriích doběhla Jitka Odehnalová na 8. místě, Radka Coufalová 10. Aleš Odehnal obsadil 13. místo. Nejlépe se však nedělní reparát povedl Romanu Večeřovi, který zejména díky bezchybné střelbě a skvělému běžeckému výkonu se umístil na vynikajícím 6. místě v hlavní kategorii Mužů A. Tím nahlédl do užší biatlonové špičky. Doufejme, že na tento výsledek naváže celý náš tým a již brzy se dočkáme medailového umístění z celorepublikové akce.

Kompletní výsledky závodů naleznete ZDE.

Zpět