PODAŘENÉ DOMÁCÍ ZÁVODY VE ZDĚTÍNĚ

09.05.2013 13:47

Poslední dubnovou sobotu se v biatlonovém areálu ve Zdětíně konal 19. ročník regionálního kola českého poháru v letním biatlonu a zároveň 4. Ročník Memoriálu Radomila Večeři.

Letošní ročník se dočkal jedné velké změny. Oprati tradičnímu vytrvalostnímu závodu se na pečlivě připravených tratích odehrály rovnou závody dva. Dopoledne se odehrál rychlostní závod a odpoledne se uskutečnil rychlostní závod se štafetovou střelbou. Všichni závodníci se tedy mohli porvat o dvojnásobný počet bodů do celkového hodnocení českého poháru.

Klub biatlonu Prostějov na domácích závodech reprezentovalo jedenáct borců. Vedli si následovně:  V kategorii Žákyň A Doběhla Klára Neubauerová na 6., dále pak na 5. místě. Simona Coufalová na 8. a 6. místě. V kategorii Žákyň C se umístila Tereza Janošiková v obou závodech na třetím místě. V kategorii Žáků C Ondřej Vystavěl se umístil na 2. a 5. místě. Josef Kočí doběhl v rychlostním závodě na osmé příčce. V kategorii Žen A v obou závodech zvítězila Zdeňka Staňová. Mezi Ženami C byla Eva Dvořáková dvakrát druhá. V rychlostním závodě se štafetovou střelbou Radka Coufalová mezi
Ženami B zvítězila. Aleš Odehnal se mezi Muži B umístil na 3., respektive na 4. pozici. V hlavní kategorii Mužů a doběhl Roman Večeřa na druhém a prvním místě, Pavel Dvořák dvakrát vybojoval třetí místo a Jan Ratiborský doběhl na 5., respektive čtvrtém místě.

To jsou stručně výsledky našich domácích borců.

Děkujeme všem závodníkům, funkcionářům, rozhodčím, divákům, sponzorů. Zkrátka všem, kteří se podíleli na možnosti uskutečnění závodů ve Zdětíně. Děkujeme a těšíme se na následující jubilejní dvacátý ročník.   

Fotky za závodu naleznete ZDE. Kompletní výsledky ZDE.    

 

Zpět

Fotogalerie: PODAŘENÉ DOMÁCÍ ZÁVODY VE ZDĚTÍNĚ

Tato fotogalerie je prázdná.