POLOVINA ZIMNÍ SEZÓNY ZA NÁMI

13.02.2014 17:35

Zatím co naši reprezentanti sbírají úspěchy na zimní olympiádě v Sochi, pokouší se sportovci našeho klubu uspět na tuzemských závodech Českého poháru v biatlonu.

Regionálních i celostátních závodech si vedli následovně:

21. 12 2013 se konal na Nové Vsi u Rýmařova regionální závod ČP, rychlostní závod. Z našeho klubu se účastnila jediná Radka Coufalová a v kategorii Ženy B zvítězila.

28. a 29. 12. 2013 se konal na tratích, které hostily mistrovství světa, v Novém Městě na Moravě první ČP dorostu a dospělých. Závodilo se v disciplínách rychlostního závodu a rychlostního závodu se štafetovou střelbou. Ondřej Vystavěl v kategorii Dorostenců A se umístil na osmém, dále pak na desátém místě. Roman Večeřa v kategorii Mužů A doběhl dvakrát na 23. místě. Pavel Dvořák ve stejné kategorii druhý závodní den doběhl na 27. pozici.

8. a 9. 2. 2014 se konalo druhé kolo ČP žactva na tratích v Letohradě. Soutěžilo se v disciplínách vytrvalostního závodu a rychlostním závodu. Z našich žáků se účastnila pouze Tereza Janošíková, která vybojovala dvacáté a 24. umístění.

 

Našim sportovcům za reprezentaci děkujeme a věříme, že nás překvapí radostnějšími výsledky.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

 

Fotopříloha našich sportovců v akci. 

 

Zpět