SVIŽNÝ ZAČÁTEK LETNÍ SEZÓNY PRO BIATLONISTY PROSTĚJOVA

16.05.2012 15:01

Naplano se rozběhla letní sezóna pro naše biatlonisty. Ty se na začátku sezóny účastnili několika regionálních závodů českého poháru v letním biatlonu i kvalitních běžeckých přespolních a silničních závodů.

1. května se naši borci účastnili běžeckého závodu v Boskovicích. Mezi více jak tři stovkami běžců dopadli následovně. Pavel Dvořák doběhl na skvělém dvanáctém místě, Zdeněk Nový se vlez do elitní třicítky na 27. místě. Dále pěkný běžecký čas předvedli Roman Večeřa na 43. pozici i Aleš Odehnal, který se vlezl svým výkonem do první stovky závodníků na 97. místě.

Výsledky závodu naleznete ZDE.

 

5. května se konal regionální závod ČP v letním biatlonu v Břidličné. S náročnou tratí se naši borci poprali následovně. V kategorii žákyň A doběhla na čtvrtém místě Klárka Neubauerová. Mezi ženami A si dobře vedla Zděňka Staňová, které doběhla na třetím místě. Roman Večeřa mezi muži A vybojoval druhé místo. Nejlepší na konec. Aleš Odehnal bezkonkurenčně ovládl kategorii muži B.

Výsledky závodu naleznete ZDE.

 

8. května se naši borci účastnili Dětřichovského memoriálu nedaleko Moravské Třebové. O tomto závodu jsme vás již informovali.

12. května se konal další regionální závod ČP v letním biatlonu v Těrlicku. V kategorii žákyň A se umístila na 6. místě Klárka Neubauerová. Mezi žačkami C se na „bednu“ třetím místem dostala Klárka Halmo. Mezi muži A vybojoval druhé místo Roman Večeřa. Třetí v mužích B doběhl Aleš Odehnal. Stejně jako její manžel Aleš se na třetím místě mezi ženami B umístila Jitka Odehnalová.

Výsledky závodu naleznete ZDE.

 

Našim borcům za výsledky gratulujeme a přejeme další úspěchy, zejména v letním biatlonu.

Zpět