Sobotní závod ve Zdětíně 3.6.2023 se nám jak po závodní, tak i pořadatelské stránce vydařil

04.06.2023 09:26

Posuďte sami: naši biatlonisté se 5x umístili na prvním místě, 1x na druhém místě a 3x na třetím místě. Podrobnější výsledky uvádíme níže.

 

Před zahájením závodů Mgr. A Dušek vzpomenul, že nedávno odešli dva vynikající lidé, sportovci, kteří celý život zasvětili práci pro Klub a mládež. Pan F.Tybor rozhodčí na střelnici, dlouhá léta správce střelnic a  pan A.Bužek, dlouholetý místopředseda Klubu, na závodech hlavní rozhodčí, organizoval závody ve Skalce a také byl člen atletického klubu PV.  Čest jejich památce.

 

Nyní se vraťme k závodům:  Běhalo se za krásného slunečného počasí v areálu ve Zdětíně. Připravena byla trať na vytrvalostní závody. Biatlonový areál neustále roste do krásy. Za poslední léta zásluhou vedení Klubu, pana Rostislava Klapky a rodičů závodníků se celý areál proměnil v nádherné sportoviště.

Celkem se na start postavilo 123 závodníků (žactvo, dorost a dospělí).
Jsme přesvědčeni a máme z toho radost, že námi pořádaný regionální závod měl vysokou úroveň jak po stránce závodní, tak po stránce organizační. Za to všem zúčastněným velké díky a těšíme se za rok znovu.

Kompletní výsledky na https://evidence.biatlon.cz/#/udalosti

Eliška Večeřová - 1.místo
Marek Dostálek - 1.místo
Jakub Špaček - 1.místo
Richard Bábek - 9.místo
Dominik Černý - 11.místo
Mikuláš Všetička - 3.místo
Aneta Jurásková - 3.místo
Jakub Koukal - 2.místo
František Ševčík - 1.místo
Michael Vlk - 5.místo
Jan Mička - 7.místo
Anežka Klapková - 3.místo
Roman Večeřa - 1.místo
Max Černý - 4.místo
Tomáš Ševčík - 5.místo

Děkujeme všem, kteří pomáhalli s přípravou tratí, střelnice, technického zázemí, realizačnímu týmu, rozhodčím, funkcionářům a všem rodičům.

 

Chceme touto cestou také poděkovat všem sponzorům, kteří dlouhodobě podporují tyto krásné a velmi oblíbené závody. Jsou také důležitou součástí tohoto skvělého závodu v biatlonu:
ZD Vicov , Plastimex PV, Jysk, Agroservis Šálek PV, Penam ,Autosklo Stavarič, HD Určice, Atex Sport, Šumavský pramen , Montáže Kučera, Draps OL, Fatra, Půmyslová zdravotní pojišťovna, Rulyt, Sezako, Dermacol, Domovní správa PV, Westernové městečko Šikland, Veolia, AliKa  ZD Domamyslice < Diaboles, Berndorf, Reklama AZ, Vincentka Luhačovice, Oplatky CLIP Luhačovice, Kaufland, Město Prostějov, Olomoucký kraj, Bernard, Klopina ZD, Pánská konfekce Ševčík PV, Nord Blanc ,m- ARK marketing OLOMOUC,MELZER, Raiffeisen bank

 

Fotodokumentaci ze závodů naleznete na tomto odkaze:

https://biatlonprostejov.rajce.idnes.cz/

Zpět