M ČR V LETNÍM BIATLONU D + D VE STARÉM MĚSTĚ POD LANŠTEJNEM

11.07.2011 20:52

O víkendu 9. a 10. 7. 2011 se konalo v krásném biatlonovém areálu ve Starém Městem pod Landštejnem Mistrovství ČR v letním biatlonu. Pod vodní hrází na náročných tratích poměřili síly nejlepší závodníci v kategoriích dorostu a dospělých. V jednotlivých dnech se závodilo v disciplínách: Sobota – rychlostní závod, štafetový závod dvojic, Neděle – závod s hromadným startem.  Mezi nejlepší závodníky se za Klub biatlonu Prostějov kvalifikovali tito závodníci: V kategorii Muži A – Roman Večeřa, Ženy A – Radka Coufalová, Muži B – Aleš Odehnal a Ženy B – Jitka Odehnalová.  Naši závodníci se v rychlostním závodě a v závodě s hromadným startem umístili následovně. V nejnabitější kategorii se Roman Večeřa umístil na 13. a 14. místě. V hlavní ženské kategorii vybojovala Radka Coufalová 7. a 6. místo.  Aleš Odehnal mezi zkušenými vybojoval 12. respektive 13. místo a jeho manželka Jitka mezi nejzkušenějšími ženami se umístila na 7. respektive 8. místě.

Mezi nabitou konkurencí může výsledky našich reprezentantů na mistrovství hodnotit, jako průměrné oproti předešlým letům.

Děkujeme našim závodníkům za příkladnou reprezentaci klubu a přejeme jim další úspěchy v následujících závodech českého poháru.

Kompletní výsledky naleznete ZDE

Zpět