Zlatý hattrick na MČR žactva v letním biatlonu 16.9.-17.9.2023 Staré Město pod Landštejnem

19.09.2023 21:15

Vynikající výsledky předvedli naši žáci na Mistrovství České republiky v letním biatlonu. O tři zlaté medaile a tituly Mistra ČR se zasloužili Marek Dostálek, který vybojoval první místo v závodu ve sprintu a Jakub Špaček, který zvítězil jak ve sprintu, tak v nedělním závodu s hromadným startem. Neztratili se ani ostatní naši závodníci. Mikuláš Všetička si vyběhl skvělé 8.místo ve sprintu, Richard Bábek - 16.místo, Dominik Černý - 18.místo a Barbora Horáková - 20.místo.

V nedělním závodu s hromadným startem, jak již jsme psali výše, Jakub Špaček zvítězil a stal se ve své kategorii M12 celkovým vítězem ČP v letním biatlonu pro sezonu 2023.  Markovi se v kategorii M11 v nedělním závodu s hromadným startem nezadařila střelba a doběhl na 9.místě. Ríša v nejpočetnější kategorii M13 doběhl na 24.místě a Dominik na 38.místě. Johanka v kategorii W12 obsadila 24.místo.
Všem našim mladým biatlonistům gratulujeme a děkujeme za přístup k závodům a odvedené výkony.   Tým trenérů.

Bohužel nás potkala během nedělních závodů velmi nešťastná událost, kdy se Mikimu, při fandění svému parťákovi, přihodil úraz tak nešťastně, že ho na několik týdnů vyřadí z přípravy pro zimní sezonu. Na svůj poslední závod v letošní letní sezoně (s hromadným startem) už tak nemohl nastoupit a strávil v tom čase na pohotovosti v nemocnici. MIKI, přejeme ti co nejrychlejší zotavení a návrat do tréninků. Celý tým se na tebe těší.

Podrobné výsledky ze závodů na tomto odkazu:
https://evidence.biatlon.cz/#/udalosti

Zpět